boek-omslag-paul-arden-not-how-goog-you-are-want-to-be

It’s not how good you are, it’s how good you want to be

Het Gaat Niet Om Hoe Goed Je Bent, Het Gaat Om Hoe Goed Je Wilt Zijn is een handboek over hoe je succesvol kunt zijn in de wereld: een zakbijbel voor zowel getalenteerde als verlegen mensen om het ondenkbare denkbaar te maken en het onmogelijke mogelijk.

De beste marketinggoeroe ter wereld, Paul Arden, biedt zijn wijsheid aan over een breed scala aan onderwerpen, van probleemoplossen tot instructies opvolgen, van communiceren tot de juiste kaart spelen, van fouten maken tot creativiteit – allemaal dingen die je kunt toepassen in de huidige wereld.

Dit vrolijke en grappige boekje werpt een unieke blik op de wereld van de marketing en bestaat uit een eigenzinnige verzameling quotes, feiten, plaatsen, grappen en wijsheid, verpakt in gemakkelijk te verwerken, hapklare brokken. Als je succesvol wilt zijn in het leven of in de zakenwereld, is dit boek een must.
Bron: bol.com

Het Gaat Niet Om Hoe Goed Je Bent, Het Gaat Om Hoe Goed Je Wilt Zijn is een handboek over hoe je succesvol kunt zijn in de wereld: een zakbijbel voor zowel getalenteerde als verlegen mensen om het ondenkbare denkbaar te maken en het onmogelijke mogelijk. De beste marketinggoeroe ter wereld, Paul Arden, biedt zijn

Auteur(s): Paul Arden
Uitgever: Phaidon
Taal: Engels
Aantal pagina's: 127
ISBN: 9780714843377
Bekijk op bol.com