uitblinker-prof-anita-smit

Anita Smit

Bedrijf: PDCA Training, coaching & advies
Methode(n): Hartcoherentie
Rol: Trainer, coach, adviseur
Adres: Zuidhoornseweg 6A
Postcode en plaats: 2625 DV Den Hoorn (bij Den Haag)
Telefoon: 015-7503628
Mobiel: 0636140653
E-mail: info@pdca-training.nl,
Website: http://www.pdcatraining.nl
KvK-nummer:

Sinds 2008 ben ik eigenaar van PDCA training, coaching en advies. Als coach zorg ik voor het verhogen van mentale- en fysieke belastbaarheid van mensen. Onder andere heb ik voor het UWV succesvolle trajecten uitgevoerd om mensen met een ziektewet-, WIA- of Wajonguitkering ‘werkfit’ te maken. Daarnaast werk ik voor bedrijven die arbeidsongeschikte medewerkers hebben en die begeleid moeten worden naar ander werk. Ook begeleid ik medewerkers van gemeenten. Door mijn begeleiding is hun zelfinzicht en duurzame inzetbaarheid vergroot.
Mentale en fysieke weerbaarheid leiden tot sneller herstel na ziekte en een lager ziekteverzuim. Daarnaast is het geen geheim dat een gezonde leefstijl de productiviteit op de werkvloer ten goede komt. Zo begeleid ik ook medewerkers als zij niet ‘lekker in hun vel’ zitten, bij boventalligheid, burn-out, ziekte of als zij hun persoonlijke effectiviteit willen vergroten. Dit doe ik onder meer door loopbaanadvies, stressreductie en personal training. Door deze multidisciplinaire aanpak wordt er professionele aandacht aan het welzijn, gezondheid en ontwikkeling van mensen gegeven.

Mijn drijfveer is mensen zowel mentaal als fysiek in beweging te krijgen. Ik zie het als een uitdaging om mensen meer zelfvertrouwen te laten krijgen en door meer vitaliteit ook de persoonlijke (uiterlijke) presentaties te verbeteren. Naast gediplomeerd HR consultant en geregistreerd re-integratiemanager (Post-HBO) ben ik ook personal trainer, medische fitness instructeur en voedingsadviseur waardoor ik tevens gerichte adviezen kan geven om fysieke fitheid te verbeteren. Om de mentale belastbaarheid te verhogen en innerlijke rust te verhogen werk ik met behulp van biofeedbackmethode en ademhalingstechnieken.

Meer weten? mail of bel mij.

outplacement
re-integratie
voedingsadvies
hartcoherentie
tweede spoor
wet verbetering poortwachter
loopbaanadvies
jobhunting
stressreductie
personal training
perfect pilates
sollicitatietraining