uitblinker-prof-perfect-presentation-david-bloch

David Bloch

Bedrijf: Perfect Presentation
Methode(n):
Rol: Trainer, coach, auteur, presentator in communiceren en vooral presenteren
Adres: Angerenhof 15
Postcode en plaats: 7211 AS Eefde
Telefoon:
Mobiel: 06 38757619
E-mail:
Website: perfectpresentation.nl en davidshealthcheck.com
KvK-nummer: 08200680

David Bloch kan Uitblinkers helpen een optimale presentatie te houden. Als trainer, coach, auteur en presentator is hij gespecialiseerd in communiceren en vooral presenteren. Daarnaast kan David je helpen met zijn Healthcheck. Hij kan je bij klachten vertellen wat er aan de hand is met je lichaam, wat er nodig is om het evenwicht te herstellen en, als er hulpmiddelen nodig zijn, welke, in welke dosering en voor hoe lang.

“Mijn trainingen en adviezen bestrijken het brede gebied van presenteren (‘spreken in het openbaar’), PR, klantgerichtheid, $ucce$, verkoop, marketing, beïnvloeding, charisma en persoonlijke ontwikkeling.
Bij al deze activiteiten komt de persoonlijke benadering van de mens en zijn uniciteit duidelijk naar voren.

Onder de naam Perfect Presentation geef ik individuele begeleiding aan (top)managers uit het bedrijfsleven en overheidsinstanties bij hun persoonlijke uitstraling (charisma), veranderingsprocessen en uiteraard hun presentaties.
Een belangrijk aspect van dit werk is het onderbouwen van ieders authenticiteit – zeker waar het om een juist en zinnig gebruik van hulpmiddelen gaat. Uiteraard werk ik meertalig.

Mijn werk is gebaseerd op een krachtige synthese van verschillende studies (economie, talen, linguïstiek, marketing en humanistische psychologie), ruime internationale ervaring en een positieve levensfilosofie.

En met de inzichten van David’s HealthCheck bied ik waar nodig essentiële ondersteuning in gezondheidszaken.”

Neem contact op om te kijken wat hij voor jou kan betekenen.