Dorrit Steens

Hoe kleiner het bedrijf, hoe groter de neiging van de ondernemer om alles zelf te doen. Herkenbaar? Maar niet altijd slim en productief. Er zijn momenten waarop je behoefte hebt aan een klankbord, luisterend oor, aanjager en raadgever, van/door een onafhankelijke deskundige.

Ik ondersteun  en adviseer ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bij het realiseren van hun bedrijfsdoelen en bij bedrijfshuisvestingsvragen. Praktisch doch strategisch. Met het oog op wat er nú nodig is om de ondernemende doelen beter, sneller, relaxter etc. te bereiken.

Ik help ondernemers bij het bereiken van hun ondernemende doelen. Ik doe dat door het stellen van de juiste vragen, tussen de regels te luisteren, goed te kijken, het laten vallen van kwartjes en het samen vaststellen van de juiste acties.

Ik ben opgeleid als socioloog, facilitair manager en makelaar. Sinds 2005 als zelfstandig ondernemer actief in het coachen en huisvesting van ondernemers, zowel MKB-ers als zelfstandige professionals in en rond Den Haag. Ik heb een talent voor organiseren, enthousiasmeren en analyseren.

Bedrijf: Vida Ondernemerscoaching & Bedrijfshuisvesting
Methode(n): Coaching
Rol: Coach
Adres: Broekslootkade 124
Postcode en plaats: 2516 XK Den Haag
Telefoon:
Mobiel: 06-43559250
E-mail:
Website: http://http://dorritsteens.nl
KvK-nummer: 27277071

Hoe kleiner het bedrijf, hoe groter de neiging van de ondernemer om alles zelf te doen. Herkenbaar? Maar niet altijd slim en productief. Er zijn momenten waarop je behoefte hebt aan een klankbord, luisterend oor, aanjager en raadgever, van/door een onafhankelijke deskundige. Ik ondersteun  en adviseer ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bij het realiseren