uitblinker-prof-brave-brands-ricardo-bravenboer

Ricardo Bravenboer

Bedrijf: Brave Brands
Methode(n): 23plusone
Rol: Consultant, conceptmaker, ontwerper
Adres: BINK36 | unit M4.14, Binckhorstlaan 36
Postcode en plaats: 2516 BE Den Haag
Telefoon:
Mobiel: 06 26036523
Website: bravebrands.nl
KvK-nummer:

Als Uitblinker wil je je met je bedrijf onderscheiden. Ricardo Bravenboer van Brave Brands helpt je bloot te leggen wat je bedrijf écht bijzonder maakt, gebaseerd op een wetenschappelijk onderbouwde methode met emotionele beeldtaal. Als je voor je identiteit durft te staan, dan komen de juiste klanten naar je toe zegt Ricardo. Hij bouwt graag met je aan een merk dat past als een jas.

“Om klanten te trekken hoef je geen schreeuwende reclames te maken of gebakken lucht te verkopen. Je kunt ze beter aantrekken door jezelf te zijn.
Gebruik je eigen kracht
in plaats van de zwaktes van de klant.

Brave Brands helpt je te ontdekken wat je bedrijf écht bijzonder maakt. Als je voor je identiteit durft te staan, dan komen de juiste klanten naar je toe. Om dat te bereiken bouwen we samen aan een merk, dat past als een jas.

Zo’n merk begint bij de mensen:
je klanten, je medewerkers, jezelf

We hebben het daarom eerst over een verhaal, over verbinding, over betekenis en over eigen gedrag. Daarmee bepaal je het grootste deel van je merkwaarde. Daarna gaan we ons druk maken over het logo, de huisstijl, de website, de brochures en alle andere communicatiemiddelen. ”

Neem contact op om te kijken wat hij voor jou kan betekenen.