uitblinker-prof-sars-personeelsadvies-herman-sars

Herman Sars

Bedrijf: Sars Personeelsadvies
Methode(n): Counseling
Rol: Adviseur
Adres: Zwarteweg 121
Postcode en plaats: 1431 VL Aalsmeer Aalsmeer
Telefoon:
Mobiel: 06-20 39 88 58
E-mail:
Website: sarspersoneelsadvies.nl
KvK-nummer:

Herman kan Uitblinkers helpen die op weerstand stuiten in hun baan. Uitblinkers die een probleem hebben met collega’s, leidinggevenden en met de werkgever. Je kunt niet alleen bij hem terecht voor arbeidsconflicten, maar ook als je gepest wordt. Hij rust niet voordat onrecht is bestreden en tenietgedaan

“Ik ben graag de expert die u helpt problemen met uw werkgever succesvol op te lossen. Bijvoorbeeld als u langdurig ziek bent en u denkt dat uw werkgever zich niet aan de regels houdt. Of wanneer u opziet tegen een beladen functioneringsgesprek en het gevoel hebt dat uw werkgever u liever kwijt dan rijk is. Samen gaan we respectvol het gesprek aan met uw direct leidinggevende, de bedrijfsarts, de HR-manager of bijvoorbeeld de directeur. En ik zal er altijd alles aan doen om er de beste oplossing voor u uit te slepen.

In de emotionele sfeer die vaak rond geschillen met de werkgever hangt, ben ik uw rots in de branding. Uw personeelsadviseur die er het hoogst haalbare voor u uitsleept. Kalm, warm, tactvol en inlevend waar dat kan, maar ook hard, confronterend en grenzen stellend als de situatie erom vraagt. Maar altijd onderbouwd vanuit de expertise die ik de afgelopen decennia als professional op het gebied van personeelsadvies heb opgebouwd. Meestal werk ik alleen, maar als de situatie erom vraagt, neem ik specialisten mee die dezelfde hoge standaards hanteren als ik.”

Neem contact op om te kijken wat hij voor jou kan betekenen.
Voor het eerste persoonlijke gesprek brengt Herman geen kosten in rekening.