Waarom

uitblinkende schilderDeze wereld heeft Uitblinkers nodig. Waarom? —Het doel van ons leven lijkt: ervaren. Om steeds nieuwe ervaringen te kunnen opdoen hebben we een gevarieerde omgeving nodig, keer op keer. Mensen die creëren  zorgen voor die variatie. Uitblinkers komen vaak met uitzonderlijke creaties. En maken de ervaring nog rijker. Uitblinkers zorgen ook voor verandering – vaak ten goede. Dus Uitblinkers stuwen de vooruitgang. In elk geval zorgen ze ervoor dat er iets te beleven valt, soms zelfs te genieten.

Het is mijn missie om te doen wat ik kan om mensen te helpen zo snel mogelijk (lees: efficiënt) Uitblinker te worden. Ik kan ze niet helpen op hun vakgebied of met de vaardigheid waarvoor ze aanleg hebben. Maar misschien kun je als Uitblinker de top sneller bereiken met de inzichten die ik in de loop der jaren verworven hebt. En met name: welke kennis en vaardigheden helpen om als Uitblinker efficiënt op je doel af te gaan.

Ben je iemand die in prestaties boven anderen uitsteekt? Ben je zelfs toonaangevend op een bepaald gebied of wil je dat worden? Ben je op enige wijze opvallend? Straal je iets bijzonders uit? Ben je gedreven om het maximale te bereiken? Dan ben je een Uitblinker en dan heb je vast en zeker iets aan deze website of aan het Sprookjesboek voor Uitblinkers. Ook al sta je misschien nog maar aan het begin van je ontwikkeling.