uitblinker-prof-benutjekracht-lysette-fokke

Lysette Fokké

Bedrijf: Krachtig!
Methode(n):
Rol: Consultant, workshopleider
Adres:
Postcode en plaats: Alphen aan den Rijn
Telefoon:
Mobiel: 06 55373270
E-mail: info@benutjekracht.nl
Website: http://benutjekracht.nl
KvK-nummer: 27326587

Stel je eens voor: Je bent in staat jouw talenten te benutten. Anderen waarderen je omdat je jouw vaardigheden precies goed inzet. Je krijgt ook nog eens complimentjes dat je er zo goed en stralend uitziet. Heerlijk toch! Natuurlijk is het bewustzijn van je identiteit en een daarop afgestemd uiterlijk niet dé garantie voor een succesvol leven. Maar het helpt wel!

Het bedrijf Krachtig! is opgericht door Lysette Fokké en heeft tot doel om anderen te helpen hun kracht ook zichtbaar te maken. Dat kan door op zoek te gaan naar jouw identiteit. Wie ben je en in welke situaties voel jij je goed? Ook kijken we naar jouw uiterlijk. In welke kleuren zie je er stralender uit? En welke kledingstijl past het beste bij jouw figuur of bij de door jouw gewenste baan? En hoe kom je non-verbaal over?

Lysette Fokké is Master in de Communicatiewetenschap en combineert haar kennis van dit vakgebied met haar passie voor kleur-, stijl en make-up advies. Ook put zij uit eigen ervaring als het gaat om het vinden van de juiste omgeving om in je kracht te kunnen staan.

Op de pagina’s Innerlijk en Uiterlijk kun je lezen op welke manier we jouw kracht zichtbaar kunnen maken. Dat kan uiteraard individueel, maar veel leuker is het vaak in groepsverband. Op de pagina’s workshops bedrijven en workshops particulieren kun je concreet lezen welke groepsworkshops of presentaties er mogelijk zijn voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, teambuilding, trainingen, vrijgezellenfeesten of vriendinnendagen.