Na zeventien jaar WAO kan Truus Ordelman weer in haar eigen onderhoud voorzien.
De Warnsveldse heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Toch kost het overredingskracht om haar dat te laten doen, want ze wil aandacht voor iets heel anders. Ze wil het accent leggen op het werk dat ze nu doet als kindercoach. “Omdat ik daar zo gelukkig van word. Als ik die stralende kindergezichten zie en bij ouders de wanhoop zie omslaan in opluchting. Het is net of alles wat ik in mijn leven geleerd heb en al mijn werkervaring samenkomen in wat ik nu doe. Het trainen en coachen van volwassenen, maar vooral ook kinderen. Ik heb er al die jaren heilig in geloofd dat ik iets zou vinden en dat is me nu gelukt.”

Op 1 juni 2010, stapte Truus voor honderd procent uit de WAO. Niet omdat ze fysiek weer topfit is, maar omdat ze met haar eigen bedrijf Havital (echtgenoot Ari verricht hand- en spandiensten, de administratie, en de boekhouding) niet langer afhankelijk is van een uitkering. Truus: “Ik hoor het de neuroloog zeventien jaar geleden nog tegen mij zeggen: Over een jaar zit u in een rolstoel, mevrouw.”

Lees in het artikel op de website van het blad de Stentor hoe Truus Ordelman bleef volharden in haar geloof in eigen kracht.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.